Lokal designbutikk skreddersyr spillballer for Titans

NASHVILLE, Tennessee (WTVF) — I løpet av den ordinære sesongen delte Tennessee Titans ut to minnespillballer til spillets beste offensive og defensive spillere. Men når Titans kommer til sluttspillet, endres tradisjonen. Hvis de vinner, får hele laget deres egen tilpassede ball med navnet deres på.
Det betyr at Signs Now Nashville er på vakt for å se om de kommer til å jobbe hardt mandag morgen.» Det hele er på dekk.Vi henter alle pensler og maler ting, og vi begynner bare å male, sier Neil Finnell, driftsleder i Signs Now."Det er som det fjerde målet, ja."
Hvert medlem av Titans-organisasjonen, på og utenfor banen, får en ball – noe som betyr at de har begynt å kjøpe og sette i gang 108 baller.» Ryan Tannehill eller AJ Brown helt opp til nr. 53 på listen, alle får en ", sa Fennell.
Akkurat som laget selv har de en vellykket spillplan for å få dette til. For det første bruker de termiske skrivere, som er eldre enn de fleste nåværende Titan-spillere. samme maskin, sa han.
Neil brukte deretter overføringstape for metodisk og omhyggelig å feste designet til fotballen. "Du vil ikke at det skal se ut som et klistremerke, du vil at det skal se ut som noe som er brukt nøyaktig på en fotball," sa Fennell.
Så gnir og varmer han ballen for å holde den jevn.» Vi tok en varmepistol og varmet den opp.Så vi sørget for at når de overleverte den til de gode menneskene, så slapp det ingenting der inne, sa han.
Hvis Neil får det til å se enkelt ut, er det fordi han har mye trening. Det er sannsynligvis rundt 3000 nå, sa Fennell.
Siden teamet flyttet til Nashville, har Neal designet spesialtilpassede spillballer, inkludert den som tok tilbake Eddie Georges Super Bowl 34-score, og gjorde det om til et tilpasset minne.» Det er litt kult å være en del av den delen av historie, det er litt som en fjær i hatten, om du vil,» sa han.
Det er en ære for enhver profesjonell, men det er en virkelig spenning for denne Titans-fanen.» Jeg gikk ikke glipp av en hjemmekamp før COVID, jeg spilte alltid hver hjemmekamp på stadion,» sa Fennell.
Det er derfor han er spent på helgens kamp, ​​men enda mer for en usedvanlig travel mandag morgen.» Jeg skulle ønske vi bare var dekket av maling og fotball, og vi visste ikke hvordan vi skulle få det til.Jeg gjør virkelig det.Det ville være et godt spørsmål, sa han.
Kanskje den største prestasjonen i Neils karriere: tre fotballer han designet ble innlemmet i Pro Football Hall of Fame i Guangzhou. En til ære for Bruce Matthews' rygg-mot-rygg-rekke, og to heder for prestasjonene til avdøde kicker Rob Bironas.


Innleggstid: Jan-24-2022